Kurzusok

Nézz körül, hogy milyen témájú kurzusok vannak nyitva tagoknak és leendő tagoknak, és melyek lesznek elérhetőek hamarosan. Lejjebb görgetve egy 3 lépéses beiratkozási folyamat segít, hogy mit kell tenned, ha el akarod kezdeni a fejlődést a szikrákkal.

Élj kreatívan! online kurzus

Élj kreatívan! Szemléletformáló program 6 lépésben

6 TÉMA | 5 SZAKMAI AUDIO | 8 MENTOR VIDEÓ | 30 LECKE

Szeretnél különféle nézőpontokból rálátni az életedre és felszabadítani a benned rejlő kreatív potenciált? Ez egy rendhagyó, szemléletformáló program, amely során nemzetközi szakemberek és a Szikrák inspiráló módszereit próbálhatod ki a gyakorlatban néha játékos, máskor pedig mély, de mindig elgondolkodtató feladatokon keresztül. Garantáltan hatással lesz a szemléletedre!

Ismerkedj a kreatív éneddel! Alapozó önismereti kihívás

Ismerkedj a kreatív éneddel! Alapozó önismereti kihívás

4 TÉMA | 4 MENTOR VIDEÓ | 12 LECKE

A kreatív éned megismeréséhez vezető külső és belső feltételek megismerését célozza ez a kurzus. Rendhagyó feladatokon keresztül gyakorolhatod a feltétel nélküli elfogadást, a nézőpontváltást, a szabad alkotást, az élményekre való nyitottságot, az értékelés belső színterét, a belülről fakadó alkotási vágy megélését és a kísérletezési kedvet. Izgalmas utazás lesz, tele segédanyagokkal, amin vezetheted a tapasztalataidat. Jó utat!

Mind map online kurzus

Mind map - a kreatív problémamegoldás mestereszköze

6 TÉMA | 6 MENTOR VIDEÓ | 20 MIND MAP LECKE

Szeretnél átlátni komplex problémákat, megoldani bonyolult helyzeteket, hatékonyan tervezni a hetedet/hónapodat/évedet/munkádat, sikeresen dönteni komoly helyzetekben, emlékezetesen tanulni, jobb önismeretre szert tenni, profin és gyorsan felkészülni egy előadásra? Ha igen, akkor ismerd meg a legzseniálisabb és mégis könnyen használható kreatív problémamegoldó módszert, a Mind Map-et.

2021. ősztől induló kurzusok

Kreatív keret - napi/heti rutin felépítés

2021. ŐSZTŐL ELÉRHETŐ

Szeretnéd megtalálni és felépíteni az életedben azt a rutint, amit használva bármikor kreatív állapotba tudod hozni magad és hatékonyan alkothatsz, fókuszálhatsz? Ha igen, ez a te kurzusod lesz!

Top kreatív eszköztár - a legnépszerűbb nemzetközi módszerek

2021. ŐSZTŐL ELÉRHETŐ

Sajátíts el olyan kreatív gondolkodási és problémamegoldó módszereket, amelyekre világhírű out-of-the-box szemléletű szakemberek esküsznek, mint Edward de Bono, Csíkszentmihályi, Steve Jobs vagy épp Walt Disney.

szerelemprojekt online kurzus

Szerelemprojekt - valósítsd meg az álmodat!

2021. ŐSZTŐL ELÉRHETŐ

Szeretnél egy számodra fontos, egyéni célért dolgozni? Megvalósítani egy olyan ötletet, amely dédelgetett álmod? Belekezdenél egy projektbe munka mellett vagy vállalkozóként? Ez a kurzus a 0. mérföldkő, amely segít elindulni!

1. BELÉPÉS

A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.

2. VÁSÁRLÁS

A kurzusok leírásánál lévő “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.

3. INDULÁS

Fizetés után a PROFILOM aloldalon megtalálod és bármikor el tudod kezdeni, illetve folytatni a megvásárolt kurzusokat.

2021. telén induló kurzusok csak tagoknak

* Tagok, akik elvégeztek már legalább egy szikrakurzust.

Kreativitás gyilkosok - győzd le őket!​

Ötletek - indítsd be az agyadat!

Meglepetés

Gyűjtsd be a bónuszt is!

Kreatív sztorizás - történetek minden élethelyzetre

ELÉRHETŐ: BÁRMELYIK 2 SZIKRA KURZUS ELVÉGZÉSE UTÁN ŐSZTŐL

Jól jönne néhány érdekes történet, amivel könnyen szemléltethetsz egy fogalmat, amivel feldobhatod az előadásodat, a blogodat, a kurzusodat, a videódat? Ebben a kurzusban 33 élethelyzetre adok át neked kreatív sztorikat! Ne feledd, ez egy bónusz kurzus, amely csak azok számára elérhető, akik legalább két Szikra kurzust már végigcsináltak.