Sale!

BIG IDEA kurzus csomag – hozd ki magadból a kreatív potenciált

34900 Ft

IRATKOZZ BE MOST FÉLÁRON!

A BIG IDEA kurzus csomagban 4 Szikra kurzust találsz, amelyek segítségével elsajátíthatod a 21. század egyik legfontosabb túlélőkészségét, a kreatív gondolkodást, és nem csak túlélheted a kihívásokat, hanem elégedettebben is élhetsz az új mindsettel.
Élj kreatívan szemléletformáló program 6 lépésben 25.900 Ft
Mind map – a kreatív problémamegoldás mestereszköze 15.900 Ft
Kreatív eszköztár – TOP10 nemzetközi módszer 15.900 Ft
Ismerkedj a kreatív éneddel! Alapozó önismereti kihívás 6900 Ft

Kategória: Címkék: ,

A BIG IDEA csomagban 4 Szikra kurzust találsz!

A kurzusok nevére kattintva még többet megtudhatsz a tartalmukról, tematikájukról.

Élj kreatívan! Szemléletformáló program 6 lépésben

6 TÉMA | 5 SZAKMAI AUDIO | 8 MENTOR VIDEÓ | 30 LECKE

Szeretnél különféle nézőpontokból rálátni az életedre és felszabadítani a benned rejlő kreatív potenciált? Ez egy rendhagyó, szemléletformáló program, amely során nemzetközi szakemberek és a Szikrák inspiráló módszereit próbálhatod ki a gyakorlatban néha játékos, máskor pedig mély, de mindig elgondolkodtató feladatokon keresztül. A folyamat során azt veszed majd észre, hogy valami elkezd változni az életedben… a hangulatod, a hozzáállásod, a munkamorálod, az életkedved, a lehetőségeid, de legfőképp a nézőpontod! Ez az online kurzus a 6 hetes kihívás autodidakta változata, ahol a magad tempójában haladhatsz végig a szemléletformáló szakaszokon. Térképezd fel az utat az egyedi és elégedett önmagadhoz izgalmas feladatok, elgondolkodtató kérdések és színes nézőpontok segítségével!

Kreatív eszköztár – TOP10 nemzetközi módszer

10 TÉMA | 20 MUNKALAP | 85 PERC MENTOR VIDEÓ

Sajátíts el olyan kreatív technikákat, amelyekre világhírű out-of-the-box szemléletű szakemberek esküsznek, mint Edward de Bono, Csíkszentmihályi Mihály vagy épp Walt Disney. Segítségükkel sokkal hatékonyabbá, kreatívabbá, ötletdúsabbá teheted a munkádat és komplexebben átlátsz majd bármilyen helyzetet, és gyorsabban oldasz meg problémákat. Ezt a tudásanyagot így egyben és ebben az koncentrált formában sehol nem találod meg, csak ebben a kurzusban. Unikum tudást kapsz. Rajta, vágj bele most! Légy kreatívabb, mint eddig bármikor.

Mind map – a kreatív problémamegoldás mestereszköze

6 TÉMA | 6 MENTOR VIDEÓ | 20 MIND MAP LECKE

Szeretnél átlátni komplex problémákat, megoldani bonyolult helyzeteket, hatékonyan tervezni a hetedet/hónapodat/évedet/munkádat, sikeresen dönteni komoly helyzetekben, emlékezetesen tanulni, jobb önismeretre szert tenni, profin és gyorsan felkészülni egy előadásra? Ha igen, akkor ismerd meg a legzseniálisabb és mégis könnyen használható kreatív problémamegoldó módszert, a Mind Map-et.

Ismerkedj a kreatív éneddel! Alapozó önismereti kihívás

4 TÉMA | 12 LECKE | KIHÍVÁSLAPOK | HETI FELADATOK

A kreatív éned megismeréséhez vezető külső és belső feltételek megismerését célozza ez a kurzus. Rendhagyó feladatokon keresztül gyakorolhatod a feltétel nélküli elfogadást, a nézőpontváltást, a szabad alkotást, az élményekre való nyitottságot, az értékelés belső színterét, a belülről fakadó alkotási vágy megélését és a kísérletezési kedvet. Izgalmas utazás lesz, tele segédanyagokkal, amin vezetheted a tapasztalataidat. Ajánlott idő: 4 hét

 

Hogyan tudsz beiratkozni?

  1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.
  2. Tedd a kosárba ezt a csomagot és vásárold meg.
  3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni.