Mind map – a kreatív problémamegoldás mestereszköze

Mind map online kurzus
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
12900
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra.

Kurzus leírás

Szeretnél átlátni komplex problémákat, megoldani bonyolult helyzeteket, hatékonyan tervezni a hetedet/hónapodat/évedet/munkádat, sikeresen dönteni komoly helyzetekben, emlékezetesen tanulni, jobb önismeretre szert tenni, profin és gyorsan felkészülni egy előadásra? Ha igen, akkor ismerd meg a legzseniálisabb és mégis könnyen használható kreatív problémamegoldó módszert, a mind map-et.

A mind map egy szabályzott kreatív problémamegoldó módszer, és mint ilyen, segíti előhozni a megszokott gondolkodási kereteinken kívül megoldásokat. Nem lineárisan dolgozza fel az infókat (vagyis ahogy általában jegyzetelünk, egymás alá írva a szavakat, mondatokat), hanem egész olyan, mint az agyunk.

A mind map úgy ábrázolja a gondolatainkat, ötleteinket, ahogyan azok strukturálódnak az agyunkban.

Éppen ezért ezt a vizuális rendszert sokkal jobban átlátjuk, jobban értelmezzük, jobban és hamarabb megjegyezzük. A mind map struktúra segíti a jobb és bal agyfélteke közötti átjárást, vagyis a logikai, stratégiai dolgokért felelős bal agyféltekénket ügyesen összeköti a kreativitásért felelős jobbal. Így a klassz, egyedi megoldások immár logikus, tervezhető formában előttünk is állnak, és sokkal eredményesebb megoldások születnek.

Ha egyszer elsajátítod ezt a kreatív módszert, számos területen hasznos segítséged lesz az életben. Most megtanítom neked!

5 mentor videó

6 fejezet téma

20 lecke

tippek, trükkök

>20 féle mind map

Kinek szól ez a kurzus?

A kurzus előadója

Szlafkai Éva

Kommunikációs szakember, vállalkozó, közgazdász, a Szikra márka alapítója, az Élj kreatívan c. könyv írója, a kreatív szemléletmód lelkes kutatója. Rólam »

Beiratkozási díj:

12.900 Ft

Hét-, hónap- és évtervezés
Iskola kiválasztása
Szerepeim átlátása
Projekt megtervezése
Események szervezése
Énmárka építése
Önmagamba vetett hit
Könyvírás, értékesítés
Előadásra felkészülés
Életmódváltás, fogyás, sport
Feladataim feltérképezése
Ötletek kitalálása
Lakás-, ajándék- vagy autóvásárlás
karrierváltás

“Az összes nem szeretem, nem látom át, nincs kedvem megcsinálni, nincsenek ötleteim dolog izgalmas kihívássá válik az elmetérképezés módszerét használva! Ennél egyébként sokkal-sokkal több dologra lehet használni, olyan hétköznapi tevékenységekre is, ami eszembe sem jutott volna Évi mind map kurzusa nélkül, sőt, annak kapcsán jöttem rá, hogy párkapcsolati coachként az üléseken, workshopokon is hasznosítani tudom a hozzám forduló pároknak segítve!”  Pünkösti Nóra kommunikációs szakember, párkapcsolati és házassági tanácsadó, coach, tréner

Tovább a teljes visszajelzéshez »»

Miért hasznos számodra a mind map?