Évtervezés másképpen ’24

Évtervezés másképpen 2024 online kurzus
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
9 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

Tervezd kreatívan a 2024-es évedet!

ÚJDONSÁG: AI és ChatGPT modulokkal kiegészített tematika. Használd a mesterséges intelligenciát az éved tervezéséhez!

Hogyan tervezz (évet) ebben a bizonytalan, kiszámíthatatlan és folyamatosan változó világban? Hogyan alkalmazkodj rugalmasan terveiddel a változásokhoz? A rendhagyó körülmények, rendhagyó módszereket kívánnak meg, ha hatékonyabb akarsz lenni. Ebben segít kreatív, önismeretre és időmenedzsmentre épülő feladatokkal, illetve illusztratív technikákkal az évek óta népszerű Szikra évtervező kurzusként továbbfejlesztett változata.

Mire számíthatsz a kurzus során? Az ingyenesen letölthető tervezőkkel ellentétben ebben a kurzusban rendhagyó módszertannal találkozol, amely segítségével érdekesebb, újfaja nézőpontból tudsz rálátni az évedre és hatékonyan tervezni az újat. Olyan technikákat ismerhetsz meg és olyan kérdések segítenek a tervezésben, amelyekkel ebben a formában még nem találkoztál.

Vesd bele magad a tervezésbe rajzok, kreatív problémamegoldó módszerek, gondolatébresztő videók, hatékonyságfokozó technikák és AHA-élményt nyújtó kérdések segítségével.

Tervezd az évedet egy rendhagyóbb módon! Kezdj bele bármikor az (év)tervező kurzusba, akár most azonnal!

Kinek szól ez a kurzus?

A kurzus előadója

Szlafkai Éva

Kommunikációs szakember, tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra márka alapítója, az Élj kreatívan c. HVG könyv írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője. Rólam »

Beiratkozási díj:

9.900 Ft

letölthető tervezőfüzet

6 témakör

18 tervezési állomás

mentorvideók

bónusz anyagok

LETÖLTHETŐ, MEGHALLGATHATÓ, MEGNÉZHETŐ, ELOLVASHATÓ

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított munkafüzetekből, feladatlapokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, hanganyagokból és cikkekből szélesítheted a perspektívádat, elgondolkodtató kérdések segítenek az éved megtervezésében.

Évtervezés 2023

A részletes tematika az oldal alján.

Játékos, önismereti, asszociatív, rajzos, időmenedzsment feladatok izgalmas elegye vár rád a programban. Kíváncsi vagy?

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

Évtervezés kurzus

mentorvideók

A témák feldolgozását videós inspiráció kíséri, amiben megismered a téma kapcsolódását, megosztom a saját módszereimet, sztorikat az adott témával kapcsolatban és előzetesen mesélek a kapcsolódó állomásokról, feladatokról, hogy miként szolgálja az éved hatékony tervezését. A videók segítenek ráhangolódni az adott témára és jobban megérteni a tartalmát, valamint éreztetik, hogy végig segítelek a tervezési utadon.

LETÖLTHETŐ TERVEZŐFÜZET

23 oldalnyi hely a terveidnek, hogy következetesen térképezhesd fel, majd építhesd fel a céljaidhoz vezető utat. Ez több, mint egy évtervező, inkább önismereti kalauz a 2023-as terveid előkészítéséhez és megvalósításához. Ahogy elkezded a kurzust, az első leckénél letöltheted a tervezőfüzetet is. Vágj bele most!
Évtervezés 2023
Évtervezés másképpen 2024 online kurzus

kreatív módszertan

Ingyenes évtervezőkkel tele van az internet, viszont egy rendhagyó módszertanra felépített évtervező programot nem találsz. Ez a kurzus unikum, mert a Múlt, Jelen, Jövő hármasát ebből a nézőpontból még nem közelítették meg. Játékos, önismereti, asszociatív, rajzos, időmenedzsment feladatok izgalmas elegye vár rád a programban. Kíváncsi vagy?

platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe 0. lépésként. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a tervezésed mentorálása zajlik majd. Vágj bele!

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba. regisztrálj!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★
Nagyon hatékony volt
★★★★★

Rengeteg módszert sorakoztat fel, amivel segít megtervezni a következő évet. Ezt a kurzust minden év végén újra és újra elő lehet venni és megtervezni vele a következő évet. Nagyon részletes, nagyon alapos, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne a céljai érdekében dolgozni.

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

2 × egy =

Kurzus tartalom

Összes kiniytása