Ismerkedj a kreatív éneddel! Alapozó önismereti kihívás

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
6 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

A kreatív éned megismeréséhez vezető külső és belső feltételek megismerését célozza ez a kurzus. Rendhagyó feladatokon keresztül gyakorolhatod a feltétel nélküli elfogadást, a nézőpontváltást, a szabad alkotást, az élményekre való nyitottságot, az értékelés belső színterét, a belülről fakadó alkotási vágy megélését és a kísérletezési kedvet. Izgalmas utazás lesz, tele segédanyagokkal, amin vezetheted a tapasztalataidat. 

Jó utat ehhez a rendhagyó önismereti úthoz!

A kreativitás külső feltételei a pszichológiai értelemben vett biztonság (feltétel nélküli elfogadás, külső értékítélet mentesség, empátia) és a szabadság (az autonómia megteremtése, olyan környezet, hogy felelősen önmagunk lehessünk) keretrendszere.

Belső feltételei az élményekre való nyitottság (rugalmasság, címkék emelte falak átjárhatósága, a jelen megélése), az értékelés belső színtere (belsőből fakadó alkotási vágy, amit nem a külvilág dicsérete vagy kritikája határoz meg) és a kísérletezési kedv (szabad, spontán játék a gondolatokkal, formákkal, módszerekkel).

A külső és belső feltételek megismerését és a saját életünkben való megteremtését inspirálja ez a kihívás. Javasolt ideje 4 hét, de bátran haladj a saját tempódban.

Tapasztald meg a kreatív éned kibontakoztatását, teremtsd meg hozzá a külső és belső feltételeket. Ebben segít neked ez az alapozó önismereti kurzus videókkal, feladatokkal, inspirációkkal, letölthető tervezőkkel.

Kinek szól ez a kurzus?

A kurzus előadója

Szlafkai Éva

Kommunikációs szakember, vállalkozó, közgazdász, a Szikra márka alapítója, az Élj kreatívan c. HVG könyv írója, az MCC Vezetőképző Akadémia Kreatív gondolkodás kurzusának vezetője, a kreatív mindset lelkes kutatója. Rólam »

Beiratkozási díj:

3900 Ft 

4 letölthető tervező

Mentor videók

4 témakör

12 kreatív lecke

4 alkotás feladat

Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

tizenkilenc + 7 =