Élj kreatívan! szemléletformáló program 6 lépésben

Élj kreatívan! online kurzus
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
25 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra!

Kurzus leírás

EZ EGY SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM, EGYFAJTA KREATIVITÁS ONLINE KURZUS, AMELYBEN NEMZETKÖZI SZAKEMBEREK MÓDSZEREIT PRÓBÁLJUK KI A GYAKORLATBAN, JÁTÉKOS FELADATOKON KERESZTÜL, HOGY FELSZABADÍTSD MAGADBAN A SAJÁT KREATÍV ERŐFORRÁSAIDAT.

Szeretnél különféle nézőpontokból rálátni az életedre és felszabadítani a benned rejlő kreatív potenciált? Ez egy rendhagyó, szemléletformáló program, amely során nemzetközi szakemberek és a Szikrák inspiráló módszereit próbálhatod ki a gyakorlatban néha játékos, máskor pedig mély, de mindig elgondolkodtató feladatokon keresztül. A folyamat során azt veszed majd észre, hogy valami elkezd változni az életedben… a hangulatod, a hozzáállásod, a munkamorálod, az életkedved, a lehetőségeid, de legfőképp a nézőpontod!

Ez az online videós program a 6 hetes Élj kreatívan! kihívás autodidakta változata, ahol a magad tempójában haladhatsz végig a szemléletformáló szakaszokon, amelyek az Élj kreatívan! könyv tematikáját követi.

Ennek a kurzusnak az egyetlen célja az, hogy feltérképezd az utat az egyedi és elégedett önmagadhoz, és a saját kreatív térképeddel vágj bele a szemléleted átformálásába. 

Kíváncsi vagy? Vágj bele!

Mit tartalmaz a kurzus?

A kurzus előadója

Szlafkai Éva

Kommunikációs szakember, vállalkozó, közgazdász, a Szikra márka alapítója, az Élj kreatívan c. HVG könyv írója, az MCC Vezetőképző Akadémia Kreatív gondolkodás kurzusának vezetője, a kreatív mindset lelkes kutatója. Rólam »

Beiratkozási díj:

25.900 Ft 

12 oldalas munkafüzet

haladáskövető sikerlap

8 mentor videó

7 szakmai audió

30 kreatív feladat

HVG könyvkuponok

Légy kíváncsi!

Hozd ki magadból a kíváncsi, kreatív
énedet!

A kreativitás a 21. század túlélőkészsége. Változékony, bizonytalan, komplex, gyors világban élsz. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudj a mozgásban lévő körülményekhez, meglásd a lehetőségeket, újszerű megközelítéseket alkalmazz, önmotiváltan haladj a céljaiddal, alkalmazkodni tudj a megváltozott feltételekhez és a változással szembeni félelmed ellenére elégedetten élj, a kreatív szemléletmód egy fontos muníció. 

Mindannyian kreatívak vagyunk, csak másképp. A kreativitáshoz rugalmas hozzáállás és kíváncsi tudásvágy kell, hogy olyan nézőpontból lásd a világot, és benne önmagadat, amely kiszélesíti az életteredet, bővíti a lehetőségeidet, megnöveli az életenergiádat, elégedettebbé teszi az életedet!  Ez a kreatív látásmód előhozható akár ezzel a szemléletváltó programmal, amely kihozhatja belőled azt a felvillanyozó mentális energiát, amit kreativitásnak hívunk.

Gondolatbuborék

Ezekben a feladattípusokban leginkább az emlékeknek és az elmélkedésnek jut a főszerep . Ezeket a leckéket érdemes egy kicsit érlelni magadban, mielőtt nekiugrasz a válasznak.

Heti kihívás

Minden fejezetet egy feladattal, és ahhoz kapcsolódóan egy 7 napos kihívással kezdesz, amely során új színeidet fedezheted fel.

Módszertan

A módszertan leckékben különféle kreatív módszereket, elismert szakemberek technikáit ismerheted meg, gyakorolhatod be és viheted magaddal a munkádba vagy az életed bármely területére.

Alkotótér

Ennek a típusú feladatnak a középpontjában az alkotásra nyílik lehetőség. Nyugi, nem szükséges hozzá kézügyesség, csupán lelkes hozzáállás, és főként papír, ceruza.

Nézőpont

Beszélgetéseket hallgathatsz az adott fejezet témájáról különféle szakemberekkel. A leckék célja, hogy megismerj különféle nézőpontokat az adott témáról, hiszen a kreativitás is sokszínűen értelmezhető.

Bátorságpróba

Az elmélkedések után eljön a tettek ideje, amikor elmerészkedhetsz a komfortzónád peremére, és ha elég bátor vagy, átlépheted. Csak rajtad múlik, mit hozol ki a leckékből.

Kinek szól ez a kurzus?

Te is megtapasztalhatod, hogy ...

Te is szeretnél visszatalálni a kreatív önmagadhoz?

A kurzus témáin és leckéin olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Videók, hanganyagok és kreatív feladatok segítségével haladhatsz végig az anyagon, miközben gondolatébresztő kérdésekkel támogatlak a kreatív éned felfedezésében.

Csatlakozz most a kurzushoz, és kezdd el bármikor. Nincs időlimit. Te uralod az idődet.

letölthető, meghallgatható, megnézhető, elolvasható

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során egy letölthető, igényesen összeállított munkafüzetből dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, szakmai beszélgetésekből szélesítheted a perspektívádat, elgondolkodtató kérdések segítenek az önvizsgálatban.

Önismereti- és önmegvalósításra törekvő feladatok mentén fejlesztheted önmagad és egy különleges mechanizmusra épülő Sikerlappal követheted nyomon a haladásodat.

HVG Könyvek

Egy könyvajánlót is mellékelek a kurzushoz, így ha jobban el szeretnél merülni egy adott témában, a hozzá kapcsolódó HVG Könyveket 40% kedvezménnyel szerezheted be résztvevőként. Ez a könyvkupon-gyűjtemény önmagában is 36.000 Ft-os értéket képvisel.

“Sok online és offline képzésen vettem részt életem során, de ez a kihívás volt a legjobb befektetés magamba! Rendkívül jól felépített a program, lépésről lépésre közelebb kerülsz magadhoz. Néha játékos, néha izzasztó. Az utóbbi kategóriába sorolt kihívások vezetnek rá arra egyébként, hogy milyen erőforrásaink vannak, valamint, megtanít arra, hogy képesek vagyunk megbirkózni nagyobb falatnak tűnő kihívásokkal is, csak nem mindig kell azonnal válaszolni. Néha hagyni kell, hogy megérjen a válasz. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom: ez a hat hét egy életre megváltoztatja a magadról és a világról alkotott képed!”
Pünkösti Nóra
résztvevő
"A program annyira pörgős és megmozgatja minden idegszálamat, és egész nap azt érzem, hogy az agyam eddig pihenő részei váltak aktívvá. Lefoglal, kikapcsol, feltölt, felvillanyoz, gondolkodóba ejt, és az érzékeny oldalamat is megpendíti. Ez olyan mint egy sokdarabos puzzle. Hétről hétre rajzolódik ki a kép és sokszor van, hogy valami nem az, aminek elsőre látszik, hanem annál sokkal színesebb, mélyebb, sokrétűbb. Egy kaleidoszkóphoz tudnám hasonlítani: egy “apró” változással az összkép is megváltozott. Ez az az újszerű látásmód az, ami engem meglep és néha meghökkent, és amiért nap mint nap imádom ezt a kihívást. Nagyon örülök, hogy belevágtam!”
Sidó Klaudia
résztvevő
"Sok éve foglalkozom önfejlesztéssel, az Élj kreatívan kihívástól mégis rengeteget kaptam. Új nézőpontjaim lettek, tovább bővült az önismeretem, sőt volt, mikor konkrétan önismereti flash-et kaptam. A hétköznapokban is jól használható problémamegoldó módszereket és önbizalmat növelő, lelkesítő eszközöket kaptam hétről hétre. Időnként nagyon megizzasztottak a feladatok, időnként lubickoltam bennük, de mindig hoztak felismeréseket. Valószínűleg még sokáig fog bennem dolgozni ez a 6 hét és jól fogom tudni használni azt a muníciót amivel itt felszerelkeztem. Az idei legjobb döntésem volt amikor jelentkeztem."
Beckné Máté Ági
résztvevő

Kíváncsi vagy még visszajelzésekre? Itt olvashatsz!

kezdj bele most!

Hogyan
tudsz beiratkozni a kurzusra?

1. REGISZTRÁCIÓ

A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd lépj be a PROFILOM aloldalon a megadott adatokkal. 1 perc az egész.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.

3. INDULHAT A KURZUS

Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni.

A kurzus díja

39.900 Ft helyett 19.900 Ft

A 6 hetes kihíváshoz – amelyből ez az online kurzus készült – 39.900 Ft-ért lehetett csatlakozni limitált számban, és az értéke összesen 460.000 Ft volt. A három turnussal megrendezett teltházas kihívást ezzel a tematikával nem indítok már, viszont éppen ezért online kurzus formájában elérhetővé tettem számodra töredék áron.

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele az Élj kreatívan! kurzusba!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

húsz − egy =

Kurzus tartalom

Összes kiniytása