Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként

Hatékonyabb énem - időmenedzsment másként online kurzus
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

TE IS SZERETNÉD JOBBAN KÉZBEN TARTANI AZ EGYRE ÉRTÉKESEBB IDŐDET?

Biztosan te is sokszor érzed úgy, hogy az idő kevés, és nem tudsz mindent elvégezni, amit szeretnél. Talán az életednek olyan területei is vannak, amikre szeretnél több időt szánni, de valahogy mindig az utolsó pillanatra hagyod őket. A rendhagyó időmenedzsment kurzusunk segítségével azonban megismerheted azokat az eszközöket és technikákat, amelyekkel hatékonyabban tudsz gazdálkodni az időddel és végre megismerheted a hatékonyabb énedet!  Ez a kurzus igazi varázsdoboz lesz számodra, amely átformálja az idődhöz és az energiáid felhasználásához fűződő viszonyodat.

Sajátíts el olyan izgalmas technikákat és mindsetet, amelyekre nemzetközi produktivitás szakemberek is esküsznek, valamint oszd be úgy az idődet és az energiáidat, hogy meg tudd teremteni a munka-magánélet egyensúlyát. Mindezt egyetlen kurzusban, egy rendhagyó módszertanon keresztül.

ISMERJ MEG ÚJ MEGKÖZELÍTÉSEKET AZ IDŐMENEDZSMENTBEN!

Hogyan oszd be sikeresen az idődet, energiáidat és kezeld jól a stresszt? Milyen szokásokat kerülnek, illetve milyen gondolkodásmódot használnak a hatékony emberek? Hogyan fedezd fel produktív, lelkes és elégedett énedet a feladatok sűrűjében? Olyan módszereket és megközelítéseket ismerhetsz meg rövid idő alatt, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbnak érezheted magad.

A kurzus során megvizsgálod az időhöz való viszonyodat és a szerepeidet, felméred, hol úszik el az energiád, megismersz kreatív problémamegoldó technikákat, beazonosítod az időcsapdáidat, heti-, havi-, éves tervezési módszereket, napi life-hackeket, felméred a rezilienciaszintedet és stresszkezelő technikákat is beépíthetsz a napi rutinodba. Ráadásul megtudod, miként szabadíthatod fel az örömhormonokat a mindennapjaidban, hogy motiváltabb, lelkesebb és ezáltal hatékonyabb legyél.

Ezt a tudásanyagot ebben a rendhagyó formában sehol nem találod meg, csak ebben a kurzusban. Egyedi tudást kapsz és újszerű rálátást a produktivitásodra. Neked szól ez a kurzus, ha még keresed a hatékonyabb énedet!

Kinek szól ez a kurzus?

Ezekre ad választ a kurzus:

letölthető munkafüzet

6+1 témakör

40 perc mentorvideó

27 lecke

meglepetés anyagok

azonnal használható technikák

Beiratkozási díj:

19.900 Ft

LETÖLTHETŐ, MEGHALLGATHATÓ, MEGNÉZHETŐ, ELOLVASHATÓ

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított munkafüzetekből, feladatlapokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, hanganyagokból és cikkekből szélesítheted a perspektívádat, elgondolkodtató kérdések segítenek a hatékonyabb éned megtalálásában.

NÉZD MEG, HOGYAN ZAJLIK A KURZUS!

Platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe 0. lépésként. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a fejlődési utazásod zajlik majd. Vágj bele!

időmenedzsment online kurzus

SZLAFKAI ÉVA

Előadó

Kommunikációs szakember, kreativitás tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra magazin & kurzusok alapítója, az Élj kreatívan c. könyv (HVG kiadó) írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője. 
evaszlafkai.hu 

A részletes tematika az oldal alján.

"Az idő életet jelent, és rendkívül értékes. Világos célok és tervezés hiányában voltaképpeni lehetőségeinknek csupán mintegy 40 százalékát bontakoztatjuk ki. Az időmenedzsment a személyes időtőke tudatos megtervezését jelenti. Segít abban, hogy céljainkat stressz nélkül érhessük el és legyen lehetőségünk szabadidőre és kreativitásunk kibontakoztatására.."
Lothar Seiwert
keynote speaker, szerző
"Az emberek által érzett stressz nagy része nem abból fakad, hogy túl sok dolguk van, inkább abból, hogy nem fejezik be, amit elkezdtek. (...) Minden cselekvés felét az teszi ki, amikor elkezdjük."
David Allen
produktivitás tanácsadó, szerző, a GTD-módszer kitalálója
produktivitás tanácsadó, szerző, a GTD-módszer kitalálója

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

"A jó időbeosztás ott kezdődik, hogy tudjuk tartani és védeni azokat a határokat, amelyeket azzal a céllal alakítottunk ki, hogy normális és élhető keretek között, a számunkra lényeges dolgokat szem előtt tartva vezessük az életünket."
Limpár Imre
pszichológus
"Azt mondják, az idő megváltoztatja a dolgokat, de az igazság az, hogy magadnak kell megváltoztatnod őket."
Andy Warhol
képzőművész, a pop-art ikonikus alakja

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a máshogy, mint mások” szemléletéről, vagyis a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba, regisztrálj!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

tíz − 3 =