Kreatív eszköztár – TOP10 nemzetközi módszer

Kreatív eszköztár - TOP10 nemzetközi módszer
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
15 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

Sajátíts el olyan gondolkodási módszereket, amelyekre világhírű out-of-the-box szemléletű szakemberek esküsznek, mint Edward de Bono, Csíkszentmihályi Mihály vagy épp Walt Disney.

A VILÁG LEGKREATÍVABB ELMÉITŐL LESHETSZ EL MÓDSZEREKET!

Meríts abból a gondolatmenetből, ahogy Walt Disney megalkotta a világ legismertebb mesefiguráit. Tanulj egy nézőpontvált technikát a világhírű pszichológustól, Edward De Bono-tól, akinek nemzetközi sikerű munkássága a több tucat országban, több száz iskolában oktatott és vállalatnál alkalmazott párhuzamos gondolkodásban rejlett. Válj hatékonyabbá a flow által, amelyet a neves Csíkszentmihályi Mihály kutatott egész életében. Használd a Stanford Egyetemről induló és mára világszerte népszerűvé vált design thinking módszert bármilyen folyamat megvalósításához. Találj ki pár perc alatt több tucat kreatív ötletet a reklámguru Alex Osborn brainstorming módszereinek segítségével. Láss át és oldj meg komplex problémákat Tony Buzan Mind map-jével.

Olyan módszereket ismerhetsz meg ebből a kurzusból, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbá, kreatívabbá, ötletdúsabbá teheted a munkádat és komplexebben átlátsz majd bármilyen helyzetet, és gyorsabban oldasz meg problémákat.

Ezt a tudásanyagot így egyben és ebben az koncentrált formában sehol nem találod meg, csak ebben a kurzusban. Unikum tudást kapsz. Rajta, vágj bele most! Légy kreatívabb, mint eddig bármikor!

Kinek szól ez a kurzus?

A kurzus előadója

Szlafkai Éva

Kommunikációs szakember, vállalkozó, közgazdász, a Szikra márka alapítója, az Élj kreatívan c. HVG könyv írója, az MCC Vezetőképző Akadémia Kreatív gondolkodás kurzusának vezetője, a kreatív mindset lelkes kutatója. Rólam »

Beiratkozási díj:

15.900 Ft

20 oldal munkalap

85 perc mentorvideó

10 témakör

Elsajátítható módszertanok

"Álmok, ötletek és tervek. Nem azért vannak, hogy elmenekülj a valóság elől, hanem azért, hogy célokat adjon, okot a továbblépésre. A különbség a győzelemhez vagy a vereséghez vezető út között leggyakrabban az, hogy abbahagyod-e vagy sem."
walt disney
amerikai rajzfilmrendező, producer, forgatókönyvíró
"Kreativitás nélkül csak ismétlés és rutin van; mindkettő nagyon értékes a maga helyén, és viselkedésünk jórészt ebből áll, de a fejlődéshez, a változáshoz és az új irányokhoz kreativitás kell."
Edward de Bono
pszichológus, a laterális gondolkodásmód megteremtője
"A dizájn gondolkodás az innováció emberközpontú megközelítése, amely a tervező eszköztárából merítve integrálja az emberek igényeit, a technológia lehetőségeit és az üzleti siker követelményeit."
Tim Brown
Az IDEO vezérigazgatója
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

tizenhét − 9 =