Sale!

VÁLTOZÁSHULLÁM kurzus csomag – kezeld sikeresen a változásokat 

29900 Ft

IRATKOZZ BE MOST FÉLÁRON!

A VÁLTOZÁSHULLÁM kurzus csomagban 3 Szikra kurzust találsz és egy AJÁNDÉK könyvet, amelyek felkészítenek az előttünk álló változáshullámokon való szörfölésre: reziliencia, rugalmasság, önazonos kommunikáció, irányváltó térkép, motiváció, újratervezés, hatékonyságnövelés stb.
Énmárka új nézőpontból – újrakezdőknek, váltóknak, kalandoroknak 25.900 Ft
Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként 19.900 Ft
Fenntartható lelkesedés – motiváció, célok, energia 15.900 Ft
+ AJÁNDÉK Élj kreatívan! Önmegvalósítás és problémamegoldás a mindennapokban c. könyv (HVG Könyvek) 3990 Ft

Április 01-14. között a beiratkozás szünetel! Várlak vissza április 15-én. Itt tudsz feliratkozni értesítőre!

Kategória: Címkék: ,

A VÁLTOZÁSHULLÁM csomagban 3 Szikra kurzust találsz és egy AJÁNDÉK Élj kreatívan c. könyvet.

A kurzusok nevére kattintva még többet megtudhatsz a tartalmukról, tematikájukról.

Fenntartható lelkesedés – motiváció, célok, energia

8 TÉMA | 16 FELADAT | 30 PERC MENTOR VIDEÓ

Miként találd meg az érdeklődési területeidnek megfelelő célokat? Hogyan tartsd fent a lelkesedésedet? Miből meríts energiát a hétköznapokban? Hogyan mondj nemet és állj ki magadért? Hogyan alkalmazkodj ehhez a bizonytalan és folyamatosan változó VUCA világhoz? Többek között ezekben a válaszokban segít ez a rendhagyó és kompakt kurzus.

Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként

6 TÉMA | 27 LECKE | 40 PERC MENTOR VIDEÓ

Hogyan oszd be sikeresen az idődet, energiáidat és kezeld jól a stresszt? Milyen gondolkodásbeli hibákat és szokásokat kerülnek, illetve milyen módszereket használnak a hatékony emberek? Hogyan fedezd fel produktív, lelkes és elégedett énedet a feladatok sűrűjében? Neked szól ez a rendhagyó megközelítést alkalmazó, egyedi online kurzus, ha még keresed a hatékonyabb énedet! 

Énmárka új nézőpontokból – újrakezdőknek, váltóknak és kalandoroknak

8 TÉMA | 29 LECKE | 50 PERC MENTOR VIDEÓ

Aknázd ki az önmarketing erejét, ismerd meg több oldalról, majd képviseld önazonosan és hitelesen magad minden helyzetben. Ez a rendhagyó, új nézőpontokat és módszereket mutató kurzus abban segít, hogy a megfelelő emberekkel működj együtt, tudd kommunikálni az értékeidet, megtaláld a neked való karrierutat, kiállj azért, amiben hiszel és a céljaidhoz vezető ajtókon lépj be.Ez a kurzus megmutatja az önazonos irányt mind az újrakezdőknek, a karrierváltóknak, mind a több területen tevékenykedő kalandor multipotenciálisoknak, és mindazoknak hasznos tudásanyag van benne, akik számára fontos az önismeret és az önfejlesztés.

Élj kreatívan! Önmegvalósítás és problémamegoldás a mindennapokban c. könyv

3990 Ft

A KREATIVITÁS MA FONTOSABB, MINT KORÁBBAN BÁRMIKOR – EZ A 21. SZÁZAD EGYIK TÚLÉLŐKÉSZSÉGE.

A kreatív szemléletmód kinyitja az ajtókat – segít szembenézni a kihívásokkal, rugalmasabban megoldani a problémákat, a saját utadat járni, megragadni a lehetőségeket, hatással lenni másokra, szabadnak, egyedinek érezni magad és kiteljesíteni az életedet. Egyszerűen felvillanyoz! A jó hír, ez a kíváncsi hozzáállás mindannyiunkban fellelhető és fejleszthető. A könyvben nemzetközileg elismert szakértők, hazai szakemberek, inspiráló történetek és elgondolkodtató feladatok segítenek kreatív éned fejlesztésében

A könyvet a rendelés után egy héten belül küldjük a megadott címre. Amennyiben a postacím eltér a szállítási címtől, a rendelés megjegyzés rovatában add meg a postázási címet.

 

Hogyan tudsz beiratkozni?

  1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.
  2. Tedd a kosárba ezt a csomagot és vásárold meg.
  3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni.