Kreatív AI eszköztár – Lehetőségek és ChatGPT

Kreatív AI eszköztár – ChatGPT, tartalom, lehetőségek
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Időszakos beiratkozási díj: 25.900 Ft helyett 19.900 Ft

Még nem iratkoztál be a kurzusra

[mwai_chat]

Leírás

SZERETNÉD, HOGY SOKKAL HATÉKONYABBÁ VÁLJON AZ ONLINE JELENLÉTED?
SZERETNÉD, HA 15 PERC ALATT KÉSZÜLNE EL A KÖVETKEZŐ BLOGPOSZTOD, FB HIRDETÉSED VAGY A HÍRLEVELED?
MÁR HASZNÁLTAD A CHATGPT-T, DE ÚGY ÉRZED, HOGY MÉG NEM TUDOD KIHASZNÁLNI A LEHETŐSÉGEIT?

Fedezd fel, hogyan használhatod ki az AI-ban rejlő kreatív lehetőségeket és legyél 200%-kal hatékonyabb bármilyen téren! A kurzus rendhagyó lehetőséget és eszközöket kínál, amely segít a projektjeid hatékonyabb lebonyolításában, ötletek generálásában, céljaid elérésében, tanulásban, önmegvalósításban. Azonnal alkalmazható hasznos tudást és rengeteg promp-ot kapsz, hogyan hatékonyan tudd használni a ChatGPT-t bármilyen téren és felkészülj a 21. század kihívásaira.

A ChatGPT-nek 5 nap kellett, hogy elérje az egymillió felhasználós mérföldkövet, és 2 hónap, hogy 100 millióan használják. Utóbbihoz a TikToknak 9 hónap, a Facebooknak 4,5 év, az Airbnbnek 8 év, a Netflixnek pedig 10 év kellett. Ebből is látszik, milyen brutál népszerű platformról van szó. Te se maradj ki, de tanuld meg eredményesen használni!

Azt gondolod, hogy téged nem érint? Ha nem most, de heteken vagy maximum pár hónapon belül nagyon is fog, tehát inkább készülj fel. A “Kreatív AI eszköztár” kurzusban elsajátítható ismeretek után úgy érzed majd, mintha lenne egy klassz mentorod vagy asszisztensed, aki segít az üzleti és személyes projektjeid hatékonyabb lebonyolításában. Töredék idő alatt készítheted el a segítségével a havi tartalomterveidet, az ebook vázlatodat, a sales oldalad struktúráját, a hírlevélsorozatod gerincét vagy épp a social hirdetéseidet, de sokkal gyorsabban tanulhatsz is általa… és ez csak a jéghegy csúcsa. 

Neked is szól ez a kurzus, ha...

Ezekre is választ ad a kurzus:

20 témakör

200+ AI alkalmazási mód

mentorvideók

letölthető ChatGPT parancsok

gyakorlati feladatok

könnyen érthető leckék

Az AI technológiákat már most is folyamatosan használod a különféle applikációidban, és a kurzusban nem  atomreaktort építünk, hanem egyszerű és a mindennapokban használható módszereket mutatok be, amivel növelheted a hatékonyságodat vagy kényelmesebbé teheted az életedet.

A kurzus segítséget nyújt a résztvevőknek abban, hogy megértsék és alkalmazzák az AI technológiákat a mindennapjaikban. Könnyen érthető és elsajátítható példákkal bemutatja az AI használatát, és interaktív feladatokon keresztül gyakoroltatja a résztvevőkkel. 

Hát épp ez az, ami miatt mindenképpen vágj bele, mert időt nyersz vele már azonnal a kurzus alatt is!

Ezen kívül a kurzus rugalmas tanulási lehetőséget nyújt a résztvevők számára, melyet az időbeosztásukhoz igazíthatnak. A kurzus anyagai online, bármikor és bárhonnan elérhetőek lesznek, így a résztvevők akkor tanulhatnak, amikor nekik megfelelő. 

De ha úgy érzed, hogy fejlődnél még időmenedzsment téren, ajánlom ezt a kurzust is: “Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként”.

A kurzusban bemutatott AI technológiák hatékonyságáról és előnyeiről szóló számos példa segít a résztvevőknek megérteni, hogy az AI valóban javíthatja a munkafolyamatokat és eredményesebbé teheti a munkát. A kurzus interaktív gyakorlatokkal és  konkrét megoldásokkal segít a résztvevőknek, hogy lássák az AI alkalmazásának konkrét előnyeit a munkájukban.

Képzeld el, hogy lesz egy tanácsadód, aki segít, hogyan legyél jobb bármilyen téren és segítséget kapsz, hogy a munkafolyamataidat is javítsd.

Egy fontos tény, hogy az AI nem helyettesíti a kreativitást, hanem támogatja azt. Az AI eszközökkel könnyebben és gyorsabban lehet ötleteket generálni és javítani a szövegek minőségén. Ezzel az időt, amit az írással töltenénk, csökkenthetjük, és inkább az ötletek kidolgozására és a minőség növelésére fókuszálhatunk. A kurzus során megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel és technikákkal, amelyek segítségével hatékonyabban és minőségibb tartalmakat tudsz előállítani. Továbbá a kurzus során megtanulhatod, hogyan lehet hatékonyan alkalmazni az AI-t a tartalomgyártási folyamatban anélkül, hogy elveszítenéd az egyediséget és a minőséget.

Összességében, a kurzus elvégzésével a szövegírásban való hatékonyság és minőség növelése mellett, az AI megértéséhez és alkalmazásához is több önbizalmat szerezhetsz.

Az AI nem az emberi kreativitást helyettesíti, hanem kiegészíti azt. Az AI használatával olyan feladatokat lehet gyorsan és hatékonyan elvégezni, amelyek emberi munkával sokkal hosszabb időt venne igénybe. Ez azt jelenti, hogy az AI használatával több időt szabadíthatunk fel az alkotásra és a kreatív munkára. A kurzuson meg fogod tanulni, hogy hogyan lehet az AI-t használni a kreatív folyamatok támogatására, és hogyan lehet az AI-t integrálni a munkád folyamatába anélkül, hogy károsítaná a kreativitásodat.

A kurzus célja az, hogy megmutassa, hogyan lehet hasznos az AI hasznos bárki számára, de különösen ajánlom vállalkozóknak, tartalomgyártóknak, online marketingeseknek, mert nekik igazi kincsesbánya.

NÉZD MEG, HOGYAN ZAJLIK A KURZUS!

Platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe a képre kattintva. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a fejlődési utazásod zajlik majd. Vágj bele!

SZLAFKAI ÉVA

Előadó

Kommunikációs szakember, kreativitás tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra magazin & kurzusok alapítója, az Élj kreatívan c. könyv (HVG kiadó) írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője…. és aktív AI használó. 🙂
evaszlafkai.hu 

"Az AI nem az emberi kreativitás helyettesítése, hanem egy olyan eszköz, amely elősegíti a kreatív gondolkodást és lehetővé teszi, hogy még nagyobb hatást érjünk el a munkánkban."
Brian Solis
a digitális átalakulás szakértője

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

"Az AI megnyitja az utat a kreatív újítások előtt, segíti az embereket az új ötletek és megoldások megtalálásában, és megmutatja, hogy milyen határokat léphetünk át az emberi képességek és a technológia kombinálásával. Az AI nem veszélyt jelent az emberi kreativitásra, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyabban és inspirálóbb módon használjuk azt."
Fei-Fei Li
a Stanford Egyetem AI Laboratóriumának igazgatója.

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba. Regisztrálj!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

16 + öt =

Kurzus tartalom

Összes kiniytása