Magabiztos önérvényesítés – Asszertivitás, mint életstílus

Magabiztos önérvényesítés - asszertivitás, mint életstílus kurzus
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

Szeretnéd, ha a kommunikációból eredő konfliktusok kevesebb stresszt okoznának számodra? Talán úgy érzed, hogy a kommunikáció nem az erősséged, esetleg sokszor megesik, hogy nem mered megosztani a gondolataidat, érzéseidet vagy képtelen vagy nemet mondani?

Ez a kurzus segít megérteni és elsajátítani az asszertív, önérvényesítő kommunikációs stílust, amely növeli az önismereted és a magabiztosságod, segít jobban kifejezni az érzéseidet és határozottabban meghúzni a saját határaidat.

Az asszertivitás művészete megtanulható, és ez a kurzus éppen ezt kínálja számodra, egy nagyon személyes utazásra invitálva, amely során felismerheted saját igényeidet és megtanulhatod, hogyan fejezd ki ezeket a külvilág felé. Olyan útravalókat kapsz, amelyekkel hatékonyabban kezelheted a konfliktusokat, jobban értékelheted önmagad és sikeresebben érvényesítheted az igényeidet.

Képzeld el a jövődet, ahol már bátran és határozottan állsz ki magadért, képes vagy megfogalmazni az igényeidet és hatékonyan kezelni a konfliktusokat. Már nem rettensz meg a kompromisszumoktól, és képes vagy win-win helyzeteket teremteni, és az asszertivitás nemcsak egy kommunikációs eszközöd, hanem az életstílusod része. Iratkozz be a kurzusra, és válj a saját életed igazi főszereplőjévé az asszertivitás által.

A kurzus augusztus 16-ától érhető el, de már elindult a bejelentkezés. Ismerd meg a tematikát és indulj el az asszertivitás útján! 

Neked szól ez a kurzus, ha

A kurzussal

letölthető anyagok

5+1 témakör

mentorvideók

27 lecke

Beiratkozási díj:

19.900 Ft

SZOKOLI BERNADETT

Előadó

Független kommunikációs tanácsadó, diplomás business coach, tréner. “Hiszek abban, képesek vagyunk változni és változtatni. Hiszek abban, hogy életünk során állandó megújulásban vagyunk és állandóan úton vagyunk. És ma már abban is hiszek, hogy ez így van rendjén.” http://szokolibernadett.hu/

LETÖLTHETŐ, MEGNÉZHETŐ

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított segédanyagokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, elgondolkodtató kérdések és gyakorlatok segítenek az asszertív éned fejlesztésében.

32 oldalnyi fejlesztőanyag támogat az utadon!

  • Aktív hallgatás
  • Asszertivitás teszt
  • Célok az asszertív kommunikációban
  • EQ teszt
  • Érzésmonitor
  • Magasság teszt
  • Maslow teszt
  • stb.

NÉZD MEG, HOGYAN ZAJLIK A KURZUS!

Platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe a képre kattintva. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a fejlődési utazásod zajlik majd. Vágj bele!

Az asszertivitás, vagyis az önérvényesítő kommunikációs stílus manapság nagyon népszerű. Konfliktuskezelésben vagy bármilyen kommunikációs elakadásnál gyakran halljuk, hogy „légy asszertív”! De mit is jelent ez a gyakorlatban? Hogyan válhatunk asszertívvá? Tapasztalatom szerint ez egy hosszas folyamat és csak akkor lehet sikeres, ha kellő önismerettel és magabiztossággal rendelkezünk. Éppen ezért az asszertivitás elsajátításának része az is, hogy igényeinket meg tudjuk fogalmazni és érvényre tudjuk juttatni. Mindez tanulható, azonban sok gyakorlást és rengeteg türelmet igényel.
Szokoli Bernadett
business coach

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

15 − nyolc =

Kurzus tartalom

Összes kiniytása