Kreatív Reziliencia – Válj változásállóvá!

Kreatív reziliencia kurzus- Válj változásállóvá!
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
16 900,00 Ft
Kezdj hozzá

A kurzus február 20-án indul!

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

Hogyan birkózol meg a váratlan kihívásokkal?
Találkoztál már olyan helyzettel, amiben teljesen újra kellett gondolnod a stratégiádat?
Hogyan kezeled azt, amikor a jól bevált módszereid nem működnek egy új problémánál?
Hogyan találod meg a belső erőforrásaidat, amikor úgy érzed, minden ellened dolgozik?
Szeretnél mentálisan felkészülni a mesterséges intelligenica térhódítása okozta változáscunamira?

A “Kreatív Reziliencia – Válj változásállóvá!” kurzus mélyreható betekintést nyújt abba, hogyan fejlesztheted a kreatív reziliencia képességeidet a mindennapi élet és munka során. Megtanulod, hogyan

  • alkalmazkodj gyorsan a változásokhoz, legyen szó szakmai fordulatokról vagy személyes életút változásokról.
  • fedezz fel új, kreatív megoldásokat a problémáidra, amelyek segítenek megújulni és előrébb lépni.
  • birkózz meg a kihívásokkal és építs fel erős tűrőképességet, ami lehetővé teszi, hogy a nehéz időszakokból erősebben kerülj ki.

A kurzusban kibontjuk, hogy a kreatív reziliencia nem csupán a nehézségek túlélését jelenti, hanem egy aktív folyamatot, amelyben a változásokat és kihívásokat inspirációként használjuk fel. Ez magában foglalja az alkalmazkodóképességet a folyamatosan változó körülményekhez, a megújulási képességet az új és kreatív megoldások megtalálásában, valamint a tűrőképességet, ami segít fenntartani az erőnket és pozitív hozzáállásunkat, még a legnehezebb időszakokban is.

A kurzuson keresztül a saját tapasztalataid és interaktív gyakorlatok segítenek elmélyíteni a tudásodat és megerősíteni a kreatív reziliencia képességeidet. Fedezd fel, hogyan válhatsz változásállóvá, és alakítsd át a kihívásokat lehetőségekké.

Neked is szól ez a kurzus, ha...

Ezekre is választ ad a kurzus:

Beiratkozási díj:

16.900 Ft

letölthető tervezőfüzet

mentorvideók

15 témakör

rendhagyó megközelítés

A “Kreatív Reziliencia – Válj változásállóvá!” kurzus többet nyújt, mint a hagyományos stresszkezelő technikák. A kurzus mélyrehatóan foglalkozik a kreatív gondolkodás és a változáskezelés összefüggéseivel, továbbá új perspektívákat és eszközöket kínál a személyes és szakmai kihívások megközelítésére. A kurzus nem csak stresszkezelési technikákat tanít, hanem arra is ösztönöz, hogy a változásokat lehetőségként fogd fel, és kreatív módon alkalmazd a megszerzett tudást a mindennapi életben.

Megértem az aggodalmadat, és ez egy gyakori kihívás. Viszont a kurzusban teljesen önállóan haladhatsz, amely lehetővé teszi, hogy saját ütemben, a saját idődbeosztásod szerint végezd el. 

De ha úgy érzed, hogy fejlődnél még időmenedzsment téren, ajánlom ezt a kurzust is: “Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként”.

A kurzus moduláris felépítésű, amely lehetővé teszi, hogy lépésről lépésre haladj a tananyaggal. Az anyagot úgy állítottam össze, hogy fokozatosan építkezzenek az ismeretek, és könnyen követhető legyen. Minden modul részletes magyarázatokat és példákat tartalmaz, hogy segítse a megértést. Rendhagyó módszerek és praktikus feladatok segítik a lelkes haladást és a tanultak gyakorlatba ültetését.

Nem kell hozzá nagy technikai tudás! A Szikra kurzusok platformja egyszerű és könnyen navigálható. Ráadásul ha bármilyen kérdésed vagy problémád adódik, mindig rendelkezésedre állunk, hogy segítsünk. Nem kell tehát, hogy bármi technikai akadálya legyen annak, hogy belekezdj és sikeresen elvégezd a kurzust.

Hidd el, nagyon egyszerűen fogod tudni használni, de nézz bele te magad. A 0. leckébe beiratkozás nélkül be tudsz tekinteni és láthatod, hogy milyen a felépítése. Mobilon is teljes értékűen követhető, használható a kurzus.

Az “Kreatív Reziliencia – Válj változásállóvá!” kurzus valóban egy befektetés, mind időben, mind pénzben. Azonban ez a befektetés a saját tudásodba és személyes fejlődésedbe irányul. Fontos mérlegelni, mennyit ér a kreatív gondolkodás fejlesztése, a stresszkezelési képességek megerősítése és a változások hatékony kezelése. Ez a kurzus nem csak az aktuális kihívásaidban nyújt segítséget, hanem hosszú távú eszköztárat kínál a személyes és szakmai siker eléréséhez.

A “Kreatív Reziliencia – Válj változásállóvá!”kurzus segíthet a változások kezelésében több módon is. Először is, eszközöket és stratégiákat nyújt, amelyek segítenek a változások felismerésében és elfogadásában. Másodszor, gyakorlati módszereket kínál a stressz kezelésére, ami kulcsfontosságú a változások hatékony kezeléséhez. Végül, de nem utolsósorban, fejleszti a kreatív gondolkodást, ami lehetővé teszi, hogy új és innovatív megoldásokat találj a kihívásokra.

LETÖLTHETŐ, MEGHALLGATHATÓ, MEGNÉZHETŐ, ELOLVASHATÓ

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított munkafüzetekből, feladatlapokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz és elgondolkodtató kérdések segítenek a kreatív rezilienciád fejlesztésében.

SZLAFKAI ÉVA

Előadó

Kommunikációs szakember, kreativitás tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra magazin & kurzusok alapítója, az Élj kreatívan c. könyv (HVG kiadó) írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője…. és aktív projektzsonglőr. 🙂
evaszlafkai.hu 

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba. Regisztrálj!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

tizenhét − 16 =

Kurzus tartalom

Összes kiniytása