Ajándékutalvány Szikra kurzushoz

10000 Ft20000 Ft

Ajándékozz kíváncsiságot, tudást, önfejlesztést, kreativitást karácsonyra vagy bármilyen alkalomból! Több értékben is vásárolhatsz Ajándékutalványt, amit a megajándékozott bármelyik általa választott kreatív önfejlesztő kurzusra beválthat itt a Szikra kurzusok oldalon. Az Ajándékutalvány minden fontos információt tartalmaz, letölthető, személyre szabható és könnyen átadható kinyomtatott vagy elektronikus formában. Felhasználható: 2024. dec. 31.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Hogyan tudsz kurzust ajándékba adni?

  1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.
  2. A főoldalról vagy a kurzusoktól gyere vissza ide az ajándékutalványhoz, tedd a kosaradba és vásárold meg.
  3. Fizetés után az e-mailben megkapod a PDF-et, amelyet kinyomtatva vagy e-mailben elküldve oda tudsz ajándékozni bárkinek, van rajta hely a név feltüntetésére is. Ebben a dokumentumban minden információ le van írva, hogyan használhatja fel az utalványt a megajándékozott.

Hogyan tudják felhasználni az Ajándékutalványt kurzusra?

  1. Az Ajándékutalvány egy dokumentumként (A/4-es .pdf formátumban) kerül átadásra, amelyben az általad megvásárolt X Ft-ot érő ajándékkód található. Ezt az ajándékkódot használja a megajándékozott bármely kurzus(ok) megvásárlásnál, és a végösszegből levonásra kerül az Ajándékutalványon szereplő összeg.
  2. A megajándékozott beregisztrál az oldalra, és a kapott kóddal megvásárolja a számára szimpatikus kurzust.
  3. Ezután a a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudja kezdeni. Az utalvány 2024. dec. 31-ig váltható be. A beváltás után a választott kurzus bármikor elkezdhető és legalább egy évig elérhető.

 

Ajándékutalvány

10000 Ft-os utalvány, 20000 Ft-os utalvány