Ötlettől a sikeres megvalósításig – önálló projektmenedzsment iránytű

Ötlettől a sikeres megvalósításig - önálló projektmenedzsment iránytű
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
25 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

Van egy  fontos célod, egy ötleted, amit már régóta szeretnél megvalósítani, de úgy érzed, mintha egy útvesztőben lennél?

Keresel valamit, ami irányt mutat, de elakadsz a bonyolult részletekben, vagy épp nem látod át a komplex képet?

Talán már próbálkoztál a megvalósítással, de elvesztetted a lelkesedésedet a útközben?

Igen, tudom, ezek mind olyan kihívások, amelyekkel szinte mindenki szembesül, aki saját projektbe szeretne belekezdeni legyen az egy termék vagy szolgáltatás kifejlesztése, netán egy fontos magánéleti célunk elérése. De ne aggódj, mert most itt a megoldás, hogy mindezeket a kihívásokat leküzdhesd! Az “Ötlettől a sikeres megvalósításig – önálló projektmenedzsment iránytű” kurzus segít Neked átlátni a projektek zűrzavarát, és a gyakorlatban használható eszközök segítségével irányt mutat az ötleteid megvalósításában. A rendhagyó módszerek, hatékony tervezési technikák, gondolatébresztő kérdések, to-do-listák, rendhagyó feladatok és egyéb muníciók segítségével könnyen és hatékonyan tudsz majd haladni a megvalósítás felé, így a céljaid végre tényleg valóra válhatnak.

A 13 rendhagyó fejezet során, egy olyan utat jársz végig, mely az ötlet szikrájától vezet el egészen a sikeres megvalósításig. Az úton olyan értékes ismereteket szerezhetsz, mint a komplex projekttervezés, a kreatív ötletgenerálás, a hatékony kommunikáció, fenntartható motiváció és számos további izgalmas kulisszatitok, amelyek egyedi színt visznek majd a megvalósítás folyamatába.

Ha szeretnél egy izgalmas utazáson részt venni, melynek során lépésről lépésre alakíthatod ki saját projektedet, megvalósíthatod a céljaidat, akkor a “Ötlettől a sikeres megvalósításig – önálló projektmenedzsment iránytű” kurzus pontosan az, amire szükséged van. Az itt megszerzett tudás segítségével bármilyen folyamatban helyt tudsz majd állni, így végre megnyílik előtted az út, hogy a elindulj az álmaid irányába.

Neked is szól ez a kurzus, ha...

Ezekre is választ ad a kurzus:

Év eleji akciós beiratkozási díj:

24.900 Ft helyett 16.900 Ft

letölthető tervezőfüzet

mentorvideók

13 témakör

rendhagyó megközelítés

Bónusz anyagok

Megértem az aggodalmadat, és ez egy gyakori kihívás. Viszont a ‘Ötlettől a sikeres megvalósításig – önálló projektmenedzsment iránytű’ kurzusban teljesen önállóan haladhatsz, amely lehetővé teszi, hogy saját ütemben, a saját idődbeosztásod szerint végezd el. Ráadásul a kurzus során olyan hatékony projektmenedzsment technikákat tanulsz, amelyek segítenek az időd jobb beosztásában és a feladatok hatékonyabb elvégzésében.”

De ha úgy érzed, hogy fejlődnél még időmenedzsment téren, ajánlom ezt a kurzust is: “Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként”.

A kurzus moduláris felépítésű, amely lehetővé teszi, hogy lépésről lépésre haladj a tananyaggal. Az anyagot úgy állítottam össze, hogy fokozatosan építkezzenek az ismeretek, és könnyen követhető legyen. Minden modul részletes magyarázatokat és példákat tartalmaz, hogy segítse a megértést. Rendhagyó módszerek és praktikus feladatok segítik a lelkes haladást és a tanultak gyakorlatba ültetését.

A projektmenedzsment nem csak a munkahelyi projektekhez hasznos. Bármilyen cél vagy álom megvalósítását segítheti, legyen az egy személyes projekt, egy kreatív ötlet megvalósítása, vagy egy életmódváltás. Ha van egy álmod, amit szeretnél elérni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor a ‘Ötlettől a sikeres megvalósításig – önálló projektmenedzsment iránytű’ kurzus neked szól.

Az egyik fő célom az, hogy valóban hasznosítható tudást nyújtsak, amelyet sikeresen alkalmazhatsz a valós életben. A kurzus anyaga gyakorlatorientált, és olyan példákat használok, amelyek segítenek megérteni a projektmenedzsment gyakorlati alkalmazását. Emellett rendhagyó feladatokat is találsz, hogy gyakorlatban is kipróbálhasd az elméleti ismereteket. Ne aggódj, a motiváció háttérre is gondoltam, ami többek között a halogatás és a maximalista hozzáállás buktatóit segít mederbe terelni, hogy ne térítsen el a célodhoz vezető útról. A többi a te kezedben van, hogy felkészülten lépj ki a kurzusról és valóban sikeres projekteket hajthass végre.”

Nem kell hozzá nagy technikai tudás! A Szikra kurzusok platformja egyszerű és könnyen navigálható. Ráadásul ha bármilyen kérdésed vagy problémád adódik, mindig rendelkezésedre állunk, hogy segítsünk. Nem kell tehát, hogy bármi technikai akadálya legyen annak, hogy belekezdj és sikeresen elvégezd a kurzust.

Hidd el, nagyon egyszerűen fogod tudni használni, de nézz bele te magad. A 0. leckébe beiratkozás nélkül be tudsz tekinteni és láthatod, hogy milyen a felépítése. Mobilon is teljes értékűen követhető, használható a kurzus.

Az ‘Ötlettől a sikeres megvalósításig – önálló projektmenedzsment iránytű’ kurzus valóban befektetés – időben és pénzben. De ezt a befektetést a tudásodba és a személyes fejlődésedbe teszed. Gondold bele, mennyit ér a képesség, hogy hatékonyan irányíts és sikeresen véghez vigyél projekteket? Ez a kurzus a hosszú távú siker felé tett befektetés, ami megnyitja a lehetőségeket az önfejlesztésben és önmegvalósításban. Nemcsak a mostani projekteidben segít, hanem a jövőbeli terveidben is értékes eszközt ad a kezedbe.

LETÖLTHETŐ, MEGHALLGATHATÓ, MEGNÉZHETŐ, ELOLVASHATÓ

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított munkafüzetekből, feladatlapokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, hanganyagokból és cikkekből szélesítheted a perspektívádat, elgondolkodtató kérdések segítenek megvalósítani az ötletedet.

NÉZD MEG, HOGYAN ZAJLIK A KURZUS!

Platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe 0. lépésként. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a fejlődési utazásod zajlik majd. Vágj bele!

SZLAFKAI ÉVA

Előadó

Kommunikációs szakember, kreativitás tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra magazin & kurzusok alapítója, az Élj kreatívan c. könyv (HVG kiadó) írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője…. és aktív projektzsonglőr. 🙂
evaszlafkai.hu 

Seth Godin - énmárka online kurzus
"Az ötlet önmagában semmit sem ér. Az ötlet csak az első lépés. Az igazi mágia akkor történik, amikor a tudás, az elszántság és a kitartás egyesül az ötlettel. A siker kulcsa pedig az, hogy figyelmen kívül hagyd azokat, akik azt mondják, hogy nem megy. Csak azokat hallgasd meg, akik segítenek abban, hogy működjön."
Seth Godin
marketingguru
Bár a kreatív élethez vezető utak és eredményei elképesztően széles skálán mozognak, egyvalamit garantálhatok: a kreatív élet felfokozott életet jelent. Egy nagyobb, boldogabb, kiteljesedettebb és pokolian érdekes életet. Ily módon élni - folyamatosan és makacsul előhozni a bennünk rejlő kincseket - már önmagában véve is művészet.
Elizabeth M. Gilbert
író, előadó

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

"Ahhoz, hogy igazán sikeres legyél, az elsődleges lépés, hogy kockáztass. Az ötletek megvalósítása mindig kockázattal jár, de ha nem vállalsz kockázatot, soha nem fogsz fejlődni vagy előre lépni és soha nem tudod meg, mire vagy valójában képes. Az igazi sikert azok érik el, akik álmodnak, majd mernek cselekedni és hinni a saját ötleteikben. Bízz magadban, csak így érhetsz el igazán nagy dolgokat."
Richard Branson
Virgin birodalom alapító, üzletember, filantróp

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba. Regisztrálj!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

három × kettő =