Énmárkaépítés új nézőpontokból – újrakezdőknek

25900 Ft

Aknázd ki az önmarketing erejét, ismerd meg több oldalról, majd képviseld önazonosan és hitelesen magad minden helyzetben. Ez a rendhagyó, új nézőpontokat és módszereket mutató kurzus abban segít, hogy a megfelelő emberekkel működj együtt, tudd kommunikálni az értékeidet, megtaláld a neked való karrierutat, kiállj azért, amiben hiszel és a céljaidhoz vezető ajtókon lépj be. Ez a kurzus megmutatja az önazonos irányt mind az újrakezdőknek, a karrierváltóknak, mind a több területen tevékenykedő kalandor multipotenciálisoknak, és mindazoknak hasznos tudásanyag van benne, akik számára fontos az önismeret és az önfejlesztés.

A kurzusról itt találsz bővebb információt.  

 

Hogyan tudsz beiratkozni a kurzusra?

  1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.
  2.  A “Beiratkozom a kurzusra” gomb ide, a webshopunkba navigál, ahol kosárba teszed és kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.
  3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni.

Érdekelhetnek még…