Sale!

Kreatív AI eszköztár – Lehetőségek és ChatGPT

19900 Ft

Szeretnél lépést tartani a trendekkel és kiaknázni az AI-ban rejlő lehetőségeket? Tanuld meg hatékonyan bevonni többek között a ChatGPT-t a kreatív folyamataidba és pörgesd 200%-ra a hatékonyságodat! Sajátítsd el a 21. század kulcstudását, szerezd meg az eszközöket és ötleteket, amelyek segítenek sikerre vinni a projektjeidet, elérni a céljaidat és támogatni az önmegvalósításodat.

Kategória: Címke:

OLVASD EL A TELJES LEÍRÁST ÉS A TEMATIKÁT A KURZUS OLDALÁN.

Szeretnél lépést tartani a trendekkel és kiaknázni az AI-ban rejlő lehetőségeket? Tanuld meg hatékonyan bevonni az AI-t kreatív folyamataidba és pörgesd 200%-ra a hatékonyságodat! Sajátítsd el a 21. század kulcstudását, szerezd meg az eszközöket és ötleteket, amelyek segítenek sikerre vinni a projektjeidet, elérni a céljaidat és támogatják az önmegvalósításodat.

Hogyan tudsz beiratkozni a kurzusra?

  1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.
  2.  A “Beiratkozom a kurzusra” gomb ide, a webshopunkba navigál, ahol kosárba teszed és kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.
  3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni.

Érdekelhetnek még…