Barion Pixel

(Év)tervezés másképpen ’23

9900 Ft

Hogyan tervezz (évet) ebben a bizonytalan, kiszámíthatatlan és folyamatosan változó világban? Hogyan alkalmazkodj rugalmasan terveiddel a változásokhoz? A rendhagyó körülmények, rendhagyó módszereket kívánnak meg, ha hatékonyabb akarsz lenni. Ebben segít kreatív, önismeretre és időmenedzsmentre épülő feladatokkal, illetve illusztratív technikákkal az évek óta népszerű Szikra évtervező kurzusként továbbfejlesztett változata. Tervezd kreatívan a 2023-as évedet! 

A kurzus december 15-én indul, de már most lehet előjelentkezni, hogy ne maradj le! Az indulástól számítva bármikor bele lehet kezdeni. 

 

Kategória: Címke:

A kurzusról bővebben ITT TALÁLSZ  információt, részletes tematikát. A kurzus december 15-én indul, és az indulástól számítva bármikor bele lehet kezdeni.

 

Hogyan tudsz beiratkozni a kurzusra?

  1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontban először regisztrálj az oldalra, majd utána lépj be a megadott adatokkal. Egy perc az egész.
  2.  A “Beiratkozom a kurzusra” gomb ide, a webshopunkba navigál, ahol kosárba teszed és kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.
  3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM aloldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni.

Érdekelhetnek még…