Nézz bele a kurzusba!

Már a startkövön állsz. Indulás!

Ebben a kurzusban egy olyan kaland veszi kezdetét, ahol kézzel fogható guide-ot kapsz az asszertív kommunikáció elsajátításához, ezáltal egy magabiztosabb élethez. 

Ha készen állsz belevágni a kalandba, akkor indulás, iratkozz be. Ha már beiratkoztál, kezdd az első témával. Ehhez nyomj alul a KÉSZEN VAGYOK gombra!

Néhány infó erről a kurzusplatformról:

Ne aggódj, nagyon egyszerűen fogod tudni használni a gyakorlatban ezt a platformot. Ahogy belekezdtél, minden egyértelmű lesz!

A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre.

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, videót, feladatokat találsz a témához kapcsolódóan az “Anyagok” fülön.

A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust. De ne halogass, inkább alakítsd úgy a napjaidat, hogy kisebb lépésekben haladj, de így legalább haladsz, mert a túl nagy falat elriaszthat és csak toporgás lesz belőle. Ráadásul a lassabb, de rendszeres haladás a kreativitásodnak is nagyon jót tesz, mert hagysz időt bőven a leülepedésnek (inkubáció), valamint napi 30 perc könnyen beiktatható, megmarad a lelkesedés és ezáltal a dopamin hormon is termelődik (de erről bővebben a Fenntartható lelkesedés kurzusban).

Kérdés esetén először nézd meg a GY.I.K. menüpontot, hátha megválaszoltuk már. 🙂

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.