Fenntartható lelkesedés – motiváció, célok, energia

fenntartható lelkesedés online kurzus
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
15 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Még nem iratkoztál be a kurzusra

Leírás

Miként találd meg az érdeklődési területeidnek megfelelő célokat? Hogyan tartsd fent a lelkesedésedet? Miből meríts energiát a hétköznapokban? Milyen triggerekkel idézeheted elő a siker érzését? Hogyan alkalmazkodj ehhez a bizonytalan és folyamatosan változó VUCA világhoz? Többek között ezekben a válaszokban segít ez az egyedülálló kurzus.

Lelkesedés nélkül nem érhetjük el a céljainkat. Ha az érdeklődésünket már felkeltette valami, akkor onnan egy izgalmas és örömhormon-lökettel kísért út vezet a lelkesedésig és azon keresztül a célunk eléréshez. Ha megfelelően hangoljuk össze a belső hajtóerőinket és jól vesszük az akadályokat, akkor izgalmas, érdekes, lehetőségektől tobzódó, kreatív életet élhetünk. Bizony, még ebben a VUCA világban is, amiben meg kell tanulnunk szörfölni a változás-hullámokon, ha nem akarunk “belefulladni” az ingertengerbe.

A kurzus során végigmész az érdeklődési területeiden alapuló célok meghatározásán, megismered, hogyan tartsd mozgásban az energiáidat és irányítsd őket a megfelelő mederbe, hogy egyre közelebb kerülj a vágyott életedhez.

Útközben megtanulsz nemet mondani – és igent is, amikor az szükséges -, felállítod az önazonos kereteidet és gyakorold a kitartást, miközben rengeteg kreatív life-hack stratégiát sajátítasz el. Mindezt azért, hogy a 21. századra jellemző változás-cunami ellenére motiváltan haladhass az önazonos céljaid felé és élvezd is a folyamatot. Minden segítséget megkapsz hozzá ebben a rendhagyó kurzusban, a többi már rajtad múlik. Készen állsz?

Ha te is beleteszed az energiát, egy nagyon hasznos térképet és unikum tudást kapsz a kezedbe a céljaid eléréshez! Rajta, vágj bele most, indítsd be és tarts lendületben a rakétákat! Szörfdeszkára fel!

A részletes tematika az oldal alján.

Kinek szól ez a kurzus?

A kurzus előadója

Szlafkai Éva

Kommunikációs szakember, tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra márka alapítója, az Élj kreatívan c. HVG könyv írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője. Rólam »

Beiratkozási díj:

15.900 Ft 

24 oldal munkafüzet

30 perc mentorvideó

9 témakör

21 fejlődési állomás

Bónusz anyagok

LETÖLTHETŐ, MEGHALLGATHATÓ, MEGNÉZHETŐ, ELOLVASHATÓ

Fejlesztő anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított munkafüzetekből, feladatlapokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, hanganyagokból és cikkekből szélesítheted a perspektívádat, elgondolkodtató kérdések segítenek fenntarthatóvá tenni a lelkesedésedet.

NÉZD MEG, HOGYAN ZAJLIK A KURZUS!

Platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe 0. lépésként. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a fejlődési utazásod zajlik majd. Vágj bele!

"Gondoljunk a legfontosabb feladatainkra: túl nehéznek vagy túl könnyűnek találjuk őket? Ha előbbi, bontsuk szét kisebb feladatokra, és könnyítsük a terheket. Ha épp az ellenkezője igaz, akkor emeljük a tétet! Igyekezzünk minden feladatunkat úgy behangolni, hogy megvalósuljon a kihívás és a készségek érzékeny egyensúlya."
Steven Kotler
Flow Research Collective alapítója, A lehetetlen művészete c. könyv
"Változásokkal csordultig teli életünkben még nagyobb szükség van a kreatív problémamegoldó gondolkodásra, a rugalmasságra, a folyamatos tanulásra és arra, hogy kíváncsian, kritikusan, kérdésekkel telve álljunk az élethez, mint valaha. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjunk a mozgásban lévő körülményekhez, meglássuk a lehetőségeket, újszerű megközelítéseket alkalmazzunk, önmotiváltan haladjunk a céljaink felé, és mindennemű változással szembeni félelmünk ellenére elégedetten éljünk, a kreativitás nagyon fontos muníció."
Szlafkai Éva
a Szikra kurzusok mentora, Élj kreatívan! c. könyv

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

"Arra kell törekednünk, hogy „összecsomagoljuk”, majd „újracsomagoljuk” életünket – miközben megszabadulunk bizonyos elképzeléseinktől, gondolatainktól, kötelezettségeinktől, kapcsolataink régóta cipelt terhétől. Így a valóban fontos dolgokat rakhatjuk be a bőröndbe, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy a legjobbat hozhassunk ki önmagunkból."
Richard Leider
Író, coach, az Inventure alapítója, az USA legelismertebb üzleti edzője
"Akkor van bátorságunk elindulni a félelem irányába, hogyha elhisszük, hogy egy esetleges kudarc nem bukás. Egy kudarc nem azt jelenti, hogy az egész kísérlet hiábavaló volt, és értéktelenek vagyunk, hanem hogy eljutottunk a képességeink határához. Tehát a képességeink határát feszegetjük, ami hozzátartozik a fejlődéshez. Ha el sem jutunk a határainkig, akkor hogyan tudnánk fejlődni? Mindenből tanulhatunk!"
Al Ghaoui Hesna
Prima Primissima-díjas újságíró, szerkesztő, riporter

Már elkezdted a fejlődést...

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a máshogy, mint mások” szemléletéről, vagyis a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba, regisztrálj!

15%
Átlagos értékelési pontszám:
★★★★★

You must log in and have started this kurzus to submit a review.

17 − 8 =