Énmárka új nézőpontokból - újrakezdőknek, váltóknak és kalandoroknak

Vajon jó úton indultál el az új szakmád vagy vállalkozásod felé, netán még csak most érlelődik benned a gondolat az elindulásról, váltásról? Esetleg több területen mozogsz egyszerre és jól jönne egy karrieriránytű? Ez a kurzus megmutatja az önazonos irányt mind az újrakezdőknek, a karrierváltóknak, mind a több területen tevékenykedő kalandor multipotenciálisoknak, és mindazoknak hasznos tudásanyag van benne, akik számára fontos az önismeret és az önfejlesztés.

Az énmárkánk egyenlő azzal, amit mások mondanak rólunk, amikor kilépünk a szobából”- mondja Jeff Bezos, az Amazon alapítója. Rólad vajon mit mondanak mások? Hitelesen, önazonosan tudod képviselni magad, illetve egyezik-e vajon ez a kép azzal, ami az emberekben (partnerekben, ügyfelekben, munkatársakban) kialakul rólad?

Mindennek az alapja a kellő önismeret: egyedi értékeid, erőforrásaid, személyiséged megismerése, értékrended feltárása és megfelelő megjelenítése, küldetésnyilatkozatod és az életcélod megfogalmazása, majd a következetes építkezés mindebből. Így leszel hiteles és megkülönböztethető, valamint ennek az elsajátítható tudásanyagnak a birtokában fogod tudni, hogy milyen ajtókon érdemes belépned, és milyen lehetőségek nem szólnak neked. Ezáltal jobban tudod majd kiaknázni az erőforrásaid, beosztani az időd, a megfelelőket választani a rendelkezésre álló rengeteg választási lehetőség közül, valamint fókuszáltabban haladhatsz a céljaid felé.

Személyes márkát nem csak az építhet, aki vállalkozó, terméke vagy szolgáltatása van, hanem az is, aki szeretne önazonosan kommunikálni a külvilág felé, szeretné, hogy mások azt értsék a megnyilvánulási alatt, amit valóban el szeretne mondani, meg szeretne mutatni.

ÉNMÁRKÁJA MINDENKINEK VAN. ISMERD MEG ÉS HASZNÁLD JÓL!

Kinek szól ez a kurzus?

Ezekre is választ ad a kurzus:

letölthető munkafüzet

50 perc mentorvideó

8 témakör

29 lecke

azonnal beépíthető módszerek

"Az életedet akkor tudod igazán szabadon irányítani, ha tudod, honnan hová tartasz, és ha kellően ismered önmagad. Az önismeret fontos a kreatív, önazonos élet felé vezető úton: meg kell ismerni, hogy mik az ösztönzőid, az értékeid, miben hiszel, milyen elvek szerint alakítod a napjaidat, illetve mit közvetítesz mások felé. Az egész folyamat a személyes márkád építgetéséről szól, hogy olyan irányba indulj, amerre dolgod van, olyan emberekkel működj együtt, akikkel egy hullámhosszon vagy, olyan munkát válassz, ami neked való, vagyis olyan életet élj, amit rád szabtak, ami önazonos."
SZLAFKAI ÉVA
részlet az Élj kreatívan! c. könyvből

LETÖLTHETŐ, MEGHALLGATHATÓ, MEGNÉZHETŐ, ELOLVASHATÓ

Anyagok

Az online kurzus során letölthető, igényesen összeállított munkafüzetekből, feladatlapokból dolgozhatsz, mentor videókból tájékozódhatsz, hanganyagokból és cikkekből szélesítheted a perspektívádat, elgondolkodtató kérdések segítenek a személyes márkád erősítésében.

Szikra online kurzus - Énmárka füzet
NÉZD MEG, HOGYAN ZAJLIK A KURZUS!

Platform

Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a platform, ahol a kurzust fogod végezni, less bele a felépítésébe a képre kattintva. Láthatod, hogy milyen könnyen kezelhető a felület, ahol a tervezésed mentorálása zajlik majd. Vágj bele!

SZLAFKAI ÉVA

Előadó

Kommunikációs szakember, kreativitás tréner, vállalkozó, közgazdász, a Szikra magazin & kurzusok alapítója, az Élj kreatívan c. könyv (HVG kiadó) írója, az MCC Vezetőképző Akadémia kreatív gondolkodás és a Széchenyi Egyetem kreatív tartalomgyártás kurzusainak vezetője. 
evaszlafkai.hu 

Beiratkozási díj: 25.900 Ft

Tematika

8 TÉMAKÖR | 29 LECKE | 50 PERC MENTOR VIDEÓ

A kurzus bevezetése, a téma felvezetése és itt tölthető le a munkafüzet.

 1. Startkövön a legfontosab kérdések
 2. Johari-ablak
 3. Tehetség-tapasztalat mátrix
 4. Szerepeim mind map
 5. Az erősségeim feltérképezése
 6. Erőforrásaim csillaga
 7. Az értékrendszerem ötös fogata
 1. Fókuszpókháló
 2. Céljaimhoz vezető lépcsősor
 3. Szemafor – “Vigyázz, kész, rajt!”
 4. Dream Purpose Balloon, avagy céljaim léggömbje
 5. A célkitűzés alternatív módja: félelemkitűzés
 1. Fejlődési vs. rögzült szemlélet
 2. Siker vs. kudarc
 3. Multipotenciális eszköztár – a 21. század embere sokoldalú
 4. Meglepetés lecke
 1. Kapcsolati galaxisom – akik körülvesznek
 2. Kreatív klíma – ideális munkakörnyezet
 3. Inspirational Place Board – inspiráló környezetem

 

 1. Önazonos online kommunikáció – Milyen képet közvetítek magamról?
 2. Meglepetés lecke
 3. Hat kalap módszer
 4. Kreatív Tanácsadó Testületem
 5. Asszociatív módszerek problémamegoldáshoz, ötleteléshez, döntéshozáshoz
 1. USP és CTA – egyediségem és célüzenetem
 2. Konkurencia analízis
 3. S.W.O.T.
 4. Kommunikációs csatornák térképem
 5. Énmárka képlet és küldetés
"Az önazonosság olyan, mint a levegő. Általában akkor foglalkozunk vele, amikor éppen fogyóban van. A nem önazonos tetteinkért ugyanis komoly árat fizetünk: feszültté válunk, csökken a teljesítményünk, és a motivációs szintünk is lezuhan. Ráadásul az önazonosság az önbecsülés alapja, a színlelt viselkedés pedig ezt is kikezdi. Érdemes hát feltenni a kérdést magunknak: valóban megéri ezt az árat megfizetni? Különösen akkor, ha erős és hiteles énmárkát építenénk, mivel ez nem fog menni önmagunk felvállalása nélkül."
LÁSZLÓ MÓNI
personal branding tanácsadó
"Egyetlen rosszabb dolog van annál, mint elkezdeni valamit és belebukni... nem kezdeni el semmit!. (...) Ha kivárod, míg teljesen késznek nem érzed magad valamire, akkor már biztos, hogy túl késő lesz. Légy hát te magad is a változás aktív részese, és tapasztald meg menet közben a dolgokat. Vágj bele!"
SETH GODIN
üzletember, marketingguru, bestseller kötetek szerzője

Így tudsz beiratkozni a kurzusra

1. REGISZTRÁCIÓ 1 PERC

A REGISZTRÁCIÓ oldalon regisztrálj, majd lépj be a PROFILOM menüben.

2. MEGVÁSÁRLÁS

A kurzusoknál a “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod azt vásárolni.

3. KÉSZ

Fizetés után a PROFILOM aloldalon bármikor eléred a kurzusaidat.

"Akkor lehet valaki maradéktalanul elégedett, boldog és sikeres – vagyis lesz úgymond alkotóelemében –, ha azok a dolgok, amelyeket szívesen csinál, találkoznak azokkal, amelyekben jól megállja a helyét."
SIR KEN ROBINSON
szerző, előadó, nemzetközileg elismert oktatási szakember, kreativitás-szakértő
"„Az emberek nem azt veszik meg, amit csinálsz; azt veszik meg, amiért csinálod. És amit teszel, az egyszerűen bizonyítja, hogy miben hiszel. (...) Gondolkozz nagyban, kezdd el kicsiben, de a lényeg: kezdd is el!"
SIMON SINEK
író, motivációs előadó

Már elkezdted a fejlődést…

Az a kíváncsiság, ami ide hozott a más nézőpontból közelítő módszerei miatt egyedi és népszerű Szikra kurzusokhoz, és ahhoz vezetett, hogy végigolvasd ezt az oldalt, már a fejlődésed útjára terelt. Elkezdődött! Mire vársz még? Vágj bele ebbe a kurzusba. Regisztrálj!

15%