0. lépés – Nézz bele a kurzusba!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a platform, ahol a kurzust végezni fogod, íme. A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre. Próbáld ki magad!

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. Ahogy megnyílik a kurzus 08.15-én bármelyiket, bármilyen sorrendben eléred. Az Ismerkedj a kreatív éneddel! 4 hetes alapozó kihívás online kurzus esetében szisztematikus, lineáris sorrendben haladsz majd a témákkal és a leckékkel, vagyis csak akkor tudod elvégezni például a 2. téma 2. leckéjét, ha a 2. téma 1. leckéjét elvégezted. A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust.

Minden egyes témánál találsz egy videót, ahol részletesen mesélek a rád váró kihívásról, feladatokról, tennivalókról.

Mindegyik témánál (a cím alatt) egy plusz fülként letölthető anyagokat találsz a témához kapcsolódóan. Töltsd le, nyomtasd ki, hiszen ezeken a segédanyagokon a heti kihívásodat vezetheted, követheted nyomon.

Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve.

Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.