0. lépés – Nézz bele a kurzusba!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a platform, ahol a kurzust végezni fogod, íme. A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre. Próbáld ki magad!

Ez a kurzus május végétől lesz elérhető, akkor láthatod majd a fejezeteket és a leckéket, amelyeket a beiratkozás után fogsz tudni megnyitni.

FELÉPÍTÉS:

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. A fenntartható lelkesedés kurzus esetében lineárisan, vagyis sorrendben haladsz majd a témákkal és a leckékkel. A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust.

VIDEÓK:

Több fejezetben találsz mentorvideót is, ahol mesélek az adott témában rád váró feladatokról, tennivalókról.

ANYAGOK FÜL

Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, feladatot, videót, hanganyagot, LETÖLTHETŐ SEGÉDLETET, tehát valami kiegészítő meglepetést találsz a témához kapcsolódóan. Az “Anyagok” fület az oldal tetején találod.

HALADÁS A KURZUSBAN:

Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Találkozunk hamarosan a kurzusban!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.