0. lépés – Nézz bele a kurzusba!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a platform, ahol a kurzust végezni fogod, íme. A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető, ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre. Próbáld ki magad!

FELÉPÍTÉS:

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat. Az “Ötlettől a sikeres megvalósításig” kurzus esetében lineárisan, vagyis sorrendben haladsz majd a témákkal. A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust.

LETÖLTHETŐ TERVEZŐFÜZET

A legelső, üdvözlő fejezetben letöltheted a tervezőfüzetet, amelyben kényelmesen ki tudod dolgozni a leckék feladatait, segít a haladásban, rálátásban összegzésben, tervezésben, megvalósításban.

ANYAGOK FÜL

Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, feladatot, videót, hanganyagot, tehát valami kiegészítő meglepetést találsz a témához kapcsolódóan. Az “Anyagok” fület az oldal tetején találod.

HALADÁS A KURZUSBAN:

Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Találkozunk hamarosan a kurzusban!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.