0. lépés – Nézz bele a kurzusba!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a platform, ahol a kurzust végezni fogod, íme. A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre. Próbáld ki magad!

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. Az Élj kreatívan! kurzus esetében szisztematikus, lineáris sorrendben haladsz majd a témákkal és a leckékkel, vagyis csak akkor tudod elvégezni például a 2. téma 2. leckéjét, ha a 2. téma 1. leckéjét elvégezted. A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust. Az én javaslatom, hogy 6 hét alatt próbáld meg végigcsinálni, minden napra hagyva egy feladatot. igaz, így intenzívebb, viszont annál hatékonyabb is.

Minden egyes témánál találsz egy videót, ahol részletesen mesélek a rád váró kihívásról, feladatokról, tennivalókról.

A legelső, üdvözlő fejezetben 2 letölthető segédanyagot is találsz egy plusz fülként (a cím alatt), az egyik egy Élj kreatívan! kurzus munkafüzet, a másik pedig egy sikerlap, ami a Szikra kurzusok egyik hasznos motivációs eszköze. Ezenkívül számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, feladatot találsz a témához kapcsolódóan az “Anyagok” fülön.

Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve.

Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Találkozunk a kurzusban, amelyben egy rendhagyó, nem mindennapi önismereti utazás vár rád!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.